Noblessa Keukens

Noblessa keukens zijn erg individueel. Bijna net zo individueel als hun bezitters. Deze keukens worden op maat gemaakt voor elke keukenruimte. Er zijn diverse keukenstijlen, voor elk wat wils. Zo worden er niet alleen moderne en trendy Noblessa keukens gemaakt maar ook klassieke landhuiskeukens. Noblessa staat voor een kwalitatief hoogstaande keuken tegen een aantrekkelijke prijs.
Noblessa Keuken

Kwalitatieve keukens

Noblessa keukens worden al meer dan 70 jaar in Duitsland vervaardigd. Dit is terug te zien in de kwaliteit van de keukens en aan de namen van bepaalde lijnen. Zo worden er typische Duitse namen gebruikt als Bach en Beethoven. Het spreekt voor zich dat deze keukens voldoen aan alle hoge standaarden die gesteld worden. Wij zijn trotse dealer van Noblessa. In onze showroom in Assen kun je alvast een paar Noblessa keukens bekijken en inspiratie opdoen.

Brochure aanvragen

De Koning Keukens is de keukenspecialist van Assen. Wilt u inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken? Vraag gratis onze keukenbrochure aan!

Offerte vergelijken

U bent er uit en weet precies hoe uw keuken moet worden. Bent u er ook zeker van dat u een goede prijs heeft gekregen? De Koning Keukens kijkt – geheel vrijblijvend – met u mee. Op basis van het ontwerp en de specificatie, geven we onze second opinion. U ontvangt onze offerte binnen 48 uur.
Noblessa Keukens Landelijk

Showroom

De perfecte keuken ziet er voor iedereen anders uit. Design, functionaliteit, opbergruimte of ergonomie. de wensen zijn totaal verschillend. Daarom wordt elke keuken individueel ontworpen. Voor elke style , elke ruimte en elk budget de perfecte oplossing: ontwerp samen met ons uw eigen droomkeuken.

Vrijblijvend een afspraak maken!