LEICHT

LEICHT is het high-end merk op gebied van wonen, luxe en lifestyle. De LEICHT designcollecties zijn van  topkwaliteit en voorzien van de laatste technieken, stijlen en ongekend gebruiksgemak. Waar traditionele keukenmerken ophouden breng je met LEICHT de magie in jouw droomkeuken.

LEICHT AG Keuken 2022

De keuken van je dromen

Een aspect waar LEICHT goed op inspeelt is dat er steeds meer wordt geleefd in de keuken. Tijdens het eerste gesprek met een designer van ons team bespreken we je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Dit nemen we vervolgens mee in het voorlopige ontwerp. Wanneer alle details zijn besproken, worden je wensen omgezet in een fotorealistisch 3D ontwerp.

Maatwerk met LEICHT

Zoek jij een keuken die het kloppend hart van jouw huis moet worden? Laat je betoveren door de vele mogelijkheden die het high-end merk LEICHT te bieden heeft. LEICHT heeft een voorsprong op andere merken wanneer we het hebben over functionaliteit en perfectie. Bij LEICHT zit perfectie tot in de kleinste details, aan werkelijk alles is gedacht. Bekijk onze projecten.

LEICHT Keuken Showroom

Showroom

In onze showroom zijn meerdere LEICHT showmodellen te bewonderen. Kom langs in Assen en laat je inspireren door de designkeukens van LEICHT. Onze specialisten helpen je op weg bij het realiseren van jouw droomkeuken en sturen je met het nodige denkwerk weer naar huis.

Let op: gewijzigde openingstijden

De Koning Keukens is van is vanaf 26 juli t/m 30 augustus 2024 op zowel vrijdagavond als op zondag dicht. Daarna zijn onze normale openingstijden weer van toepassing.

Maak een afspraak via de onderstaande knop.