Ballerina Keukens

Met een Ballerina keuken heb je plezier! Kwaliteit staat voorop terwijl de keuken naar eigen inzicht wordt vervaardigd. Een Ballerina keuken is uitermate geschikt voor iemand die de keuken als middelpunt van het huis ziet. De materialen die gebruikt worden voor Ballerina keukens zijn hoogwaardiger dan de gemiddelde materialen die in de keukenbranche gebruikt worden. Alle machines richten zich op de speciale individuele keukenwensen en zorgen ervoor dat de maatvoering en kwaliteit van de keuken behouden blijft.
Ballerina Keuken op maat

De keuken van je dromen

Het assortiment keukens van Ballerina is zeer uitgebreid. Ballerina keuken zijn er in verschillende soorten en maten: van modern naar klassiek en van landelijk tot modern. Ook zijn de keukens in verschillende kleuren verkrijgbaar. De keuken op maat, die compleet aansluit bij jouw wensen!

Brochure aanvragen

De Koning Keukens is de keukenspecialist van Assen. Wilt u inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken? Vraag gratis onze keukenbrochure aan!

Offerte vergelijken

U bent er uit en weet precies hoe uw keuken moet worden. Bent u er ook zeker van dat u een goede prijs heeft gekregen? De Koning Keukens kijkt – geheel vrijblijvend – met u mee. Op basis van het ontwerp en de specificatie, geven we onze second opinion. U ontvangt onze offerte binnen 48 uur.
Ballerina Keukens

Showroom

In onze showroom zijn meerdere Ballerina showmodellen te bewonderen. Kom langs in Assen en laat je inspireren door de designkeukens van Ballerina. Onze specialisten helpen je op weg bij het realiseren van jouw droomkeuken.

Vrijblijvend een afspraak maken!