Matte Keukens

Matte keukens zijn de nieuwste trend in de keukenbranche. Matte keukens zijn in trek omdat ze in neutrale kleuren en aardtinten worden aangeboden. Vooral de beige en grijze keukens zijn erg gewild. Naast het strakke design van een moderne keuken brengt de matte kleur, rust in jouw interieur.

Een ander voordeel van een matte keuken ten opzichte van een hoogglans keuken is dat je niet snel vingerafdrukken ziet. Let wel op een goede belichting. Met de juiste lampen creëer je de juiste sfeer.

Wij verwachten dat deze keukens in populariteit nog meer zullen toenemen. Ze zullen zelfs de hoogglans keuken voorbij gaan. Dit heeft alles te maken met de moderne uitstraling van deze keukens, maar ook door het gebruiksgemak. Dit betekent niet dat hoogglans keukens hun einde nabij zijn. Een ding is zeker! Met een matte keuken ben je wel heel modern!

Als je op zoek bent naar een matte keuken dan adviseren wij om een afspraak te maken. Als je namelijk bij jouw bezoek aan onze showroom direct geholpen wilt worden, maken wij voldoende tijd voor je vrij om jouw uitgebreid te kunnen informeren en adviseren over de verschillende matte kleuren. Klik hier om gemakkelijk en snel een afspraak te maken wanneer jou het uitkomt. Bekijk hieronder alvast wat foto’s van onze moderne matte keukens.