Greeploze Keukens

Greeploze keukens bij Koning Keukens

Greeploze keukens zijn niet meer weg te denken uit de keukenbranche. Veel keukens hebben tegenwoordig geen handvaten en knoppen meer die deuren en lades open maken. Vrijwel iedere moderne keuken is vandaag de dag greeploos.

Greeploze keuken zijn niet alleen heel erg modern, maar ook erg functioneel! De laatste jaren zijn er verschillende open- en sluittechnieken op de markt gekomen, die de keuken greeploos maken. Voorbeelden hiervan zijn soft-motion en tip-on. Soft motion is een techniek die ervoor zorgt dat keukendeuren worden afgeremd,  wanneer die worden gesloten. De tip-on techniek zorgt ervoor dat keukendeur sluiten door een zacht duwtje te geven en met een kleine tik gaan de deuren en lades weer open.  Door deze nieuwe technieken word jouw keuken niet alleen erg modern, maar ook erg stijlvol.

Greeploze keukens zijn wel wat gevoeliger voor vette vingers (en vingerdrukken). Dit  zie je met name bij hoogglans keukens. Er zal dus iets vaker schoongemaakt moeten worden dan bij een niet greeploze keuken.

Als je op zoek bent naar een mooie greeploze keuken dan adviseren wij om een afspraak te maken. In onze showroom leggen we je met alle liefde alle technieken uit. Dit kost even tijd, vandaar dat wij adviseren om van te voren een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd vrijmaken om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Klik hier om gemakkelijk en snel een afspraak te maken wanneer het jou uitkomt. Bekijk hieronder alvast wat foto’s van onze greeploze keukens.