Eggersmann Keukens

Eggersmann maakt al meer dan 100 jaar op maat gemaakte keukens. Eggersmann keukens onderscheiden zich door hun technische perfectie, kwaliteit en tijdloze elegantie. Hoewel de keukens erg modern zijn en er veel tijd en energie geïnvesteerd wordt in het innovatieproces van de keuken, wordt de ambachtelijke uitstraling behouden.

Eggersman heeft drie verschillende keukenlijnen: de klassieke lijn, de moderne lijn en de Unique lijn. De klassieke keukens bestaan uit natuurlijke materialen en hebben een ambachtelijke en warme uitstraling. De moderne keukens kenmerken zich door strakke lijnen en perfecte afwerkingen, zoals het gebruik van greeploze deuren. Bij de Unique lijn zijn alle fronten, zijdelen, maar ook de greep- elementen en de werkoppervlakken van één en hetzelfde materiaal vervaardigd.

Koning Keukens zijn trots dealers te zijn van Eggersmann. Deze keukens staan namelijk bekend als een van de meest exclusieve keukens binnen de keukenbranche. In onze showroom kan je alvast enige keukens bekijken en inspiratie opdoen.